28 mars 2011

Soljäveln steker på ryggen, Daniel vägrar kliva upp & jag sitter helt inne i Baking Life spelet på facebook..
Det är så sjukt tråkigt men trots det vägrar jag sluta spela det.. jag känner mig som mamma !
Idag åker vi till ström, lovade pappa att komma redan idag så han fick umgås lite med oss, han är ju bara ledig på måndagar så det ska bli skönt att få lite pappa tid :) Ska kolla upp en tatueringstid också, kanske finns det så hon kan klämma in mig redan nu idag eller imorn där i ström, det får vi se för nu är det fan dags för en ny tycker jag ! Har inga lektioner i veckan så får se om det finns nåt senare eller om det blir här i stan som man gör den trots allt. Nä, äta lite frukost och slita upp Daniel ur sängen, ingen mening att sova bort en dag som denna !!!



Mosters tjej <3

27 mars 2011

Är på sånt fruktansvärt dåligt humör, varför vet jag inte.. så då är det lika bra att låta det fortsätta tills jag kommit underfund med vad det sitter i. Helgen har spenderats med Bror & Frida, längtar tills bebisen kommer ut, brukar alltid bli så jävla mkt lyckligare då på nå sätt . Fast det finns väl ingen som kan vara olycklig när det finns en liten knodd i närheten ? Igår skulle vi grilla & vara ute i solen, packade ner allt vi behövde och begav oss iväg mot Önsjön, där fanns inget vindskydd som jag trodde.. så medans jag och Frida satt och drack en kopp varm choklad försökte pojkarna få upp en eld.. efter ett tag gav vi upp och åkte hem, skulle grilla i deras elgrill men slutade med att jag stog och stekte allt skit istället.. Men mysigt var det ändå.. Kollade film, stog och kollade genom fönstret när alla lampor skulle släckas och jag kan ärligt säga att jag blev lite besviken.. Hade varit rätt coolt ändå om fler folk brydde sig om den där timman med släckta lampor faktiskt.. nu ska vi väl bege oss till Daniel och Frida igen, hämta upp hallbyrån & hallspegeln som jag fått av mamma.. måste börja få ordning på det här snart, jag tror aldrig det tagit såhär lång tid innan jag fixat klart i en lägenhet jag bott i, aldrig ! Det är väl det första man ska göra, tycker jag iaf.. Så till veckan ringer jag väl och tjatar på om tapetseringen.. kan ju inte behöva gå 3 månader innan man får nya tapeter.. hade jag vetat det så hade jag lika gärnat kunnat snålat lite extra och köpt egna tapeter ! Ingen kamera längre heller, vilket suger ännu mer.. känner lite hat mot mig själv som dumpade ner den i skurhinken när vi kom hem i torsdags, men det är inte lätt att vara efterklok, eller inte klok överhuvudtaget ?! Tänker åka till marika och få träffa mina sessor idag, dom brukar alltid kunna få upp mitt humör lite ..



HÖRS HEJ !

21 mars 2011

Är så sjukt less på det ena och det andra faktiskt.. Har ingen som helst tid längre känns det som, eller tid finns det väl men jag orkar inget alls när jag väl kommit hem från skolan.. Jag är inte van sånahär tidiga mornar, borde ha blivit van nu men inte. Tacka gud för A´la carte krogar, från eftermiddagar till sena kvällar istället, det är något som passar mig mycket bättre ! En liten uppdatering sen sist kanske vore bra, men mitt minne kan svika med tanke på att det var ett tag sen..

Födelsedagen var helt okey faktiskt, Jag,Daniel,Marika,Daniel,Robert och små sessorna åkte på storsjöbadet, simmade mest med Marika,Cornelia & Bianca men hann även med lite bubbelpool :)
Åkte hem och börjar fixa både mig själv och ställa fram tårtorna, tog nån öl och umgicks mest bara.
Daniel & Frida kom förbi med sitt sällskap & en present, badgrejer och skrubbhandske, precis vad jag behöver ! Hockeyn satt igång så pojkarna roade sig med det, sen kom Ahnna,Erik & Christer förbi, blev en riktigt snabb sväng på La Bomba? (Fråga mig inte varför vi hamnade där istället för på en riktig krog)
Som fylla alltid ställer till med blev det den kvällen också, hatar det verkligen ..

Veckan kom, vilket innebär skola.. Just nu är vi i metodköket & lagar olika rätter för att förbereda oss för matlagningsprovet nu på torsdag, lite halvt nervös men jag borde klara det.. Min mat går faktiskt att äta utan att man spyr upp den så vad skulle kunna gå fel nu ? Hade självstudier i fredags så jag tog en kväll med Elin på krogen.. Sankt Patricks day eller vafan det heter ? Grön öl, fråga mig inte för jag har ingen aning om det var det som serverades.. Fredagen blev lugn, fick nåt sjukt fel på magen så det blev akuten där vid 11 tiden på kvällen, åkte hem sen och bara somnade i min egen säng.. Lördagen trodde jag stenhårt på att det var söndag, planerade inför bingo lotton osv, men inte då så istället blev det utgång.. Slutade väl inte ett dugg bra om man kan uttrycka sig så.. Och nu är veckan igång igen..

Daniel sitter och skriver ner recept till mig eftersom att han skriver finare än vad jag gör.
Och nu måste jag tydligen forstätta på skiten, har väl inget annat val..
BB sen sängdags för min del.. upp halv 6 imorn så sömnen kommer behövas ..

11 mars 2011

Sådärja!
Nu är jag klar med smörgåstårtan, Daniel bakade den vanliga tårtan, duktigt gjort för att vara första gången ;)
Ska försöka fli undan det mesta nu idag så det inte är så mkt kvar imorn, orkar inte städa tidigt på morgonen!
Hur ska jag få tiden att gå sen då? Nåt fjantigt spel på facebook kanske ?
Hade jag inte haft så mkt vett i huvvet hade jag varit ute ikväll, men eftersom jag är smart vill jag vara pigg imorn. Tårta,storsjöbadet,tårta igen, sen ska pojkarna se ishockey ? sen vad kvällen har att erbjuda vette fan.. sugen på en utgång men ändå bara umgås med dom närmaste.. Det återstår att se :)
Har fått tillbaka min kamera nu iaf, äntligen ! Så nu kommer jag kunna bjuda på lite bilder ..
Fortsätter imorn, eller söndag ;) Hej !





såhär blev det i köket :)
Sitter med täcket inlirat i mig och bara mår dåligt..
Har blivit lite skola för mig den här veckan men man kan ju inte styra över hur man ska må precis..
Daniel har precis åkt iväg på skolan så jag funderar på att börja plocka lite mer här hemma, snart är allting klart i köket, blev nästan bra med svart kakel.. Sen att jag har ögonmått som en.. ja jag vet inte .. det gör ju sitt det också.. Ska gå iväg och hämta köksbordet sen idag också.. Jag fyller ju år imorn och hur kul är det att bjuda på tårta utan köksbord ?
Jag har alltid dom bästa födelsedagarna.. enda sen jag flyttade hemifrån har jag fått betala och gjort min egen tårta.. det börjar till och med bli lite halv tråkigt ? Har försökt få Daniel att baka en tårta men med tanke på att han inte ens vill laga nåt att äta till mig ser jag det hela som ett misslyckande..
21 år ? Fyfan vad tiden går fort, innerst inne känner jag mig fortfarande som 16..
Jag har missat när jag fyllde 18, och speciellt när jag fyllde 20.. vars tog dom dagarna vägen ?
Imorn ska jag försöka göra precis allt jag vill iaf, först blir det storsjöbadet med Daniel,marika,robert,Nelia,Bianca och kanske mamma :) sen tänker jag vräka i mig tårta.. tårtan som jag har fått betala och tårtan som jag fått ställa mig och baka .. kanske att det blir en sväng ut, fast det känns som att jag ändå inte vill det.. Det märks.. nu måste jag gå upp till centrum och köpa snus innan jag kasta ut precis varenda liten grej ur lägenheten.. Hörs hej !

07 mars 2011

Hemma efter ännu en dag i köket, gud vad jag måste börja komma igång med träningen någon jävla gång, peppa mig någon !! Det härligaste måste ändå vara att stå i kassan, speciellt på en måndag !
Följde Marika på stan en snabbis sen unnade jag mig faktiskt en solning, så nu mår jag nästan bra :)
Ska väl försöka laga till nån jävla mat också, hur får man orken till det egentligen ? Hade jag kunnat hade jag levt på pizza, ibland hatar jag att inte få äta precis vad jag känner för faktiskt.. men så kan det vara ..
Fick frågan om jag och Marika var tvillingar idag, ja jo.. jag kom bara lite senare.. vägra komma ut på 5 år..
Daniel ligger och tjurar i soffan, jävla karl.. jag ska tvinga han laga mat imorn.. kan vara skönt för mig att komma hem till en färdig middag också.. varför är det alltid killarna som ska ha det bra för ?
Inte för att överdriva, men jag tycker att jag är värd det nån gång då och då ..

Fuck you, hade jag inte brytt mig ett skit så hade du nog varit någorlunda död just nu..

Förstår egentligen inte ens hur jag orkar bry mig om människor jag inte ens känner eller som jag inte vill ha något som helst med att göra.. Men ALLA borde faktiskt veta vad vett är..

03 mars 2011

Håller på att spola upp ett varmt bad, tänker sitta där tills huden blir sådär skrynklig ..
idag ska jag bara fli undan här hemma, diska upp,dammsuga,skura, precis allt så att det är fint när jag kommer hem igen, för i helgen tänker jag faktiskt spendera min tid i strömsund :)
Det är snart 1 år sen jag flyttade hem, och har inte träffat alla där mer än en snabbsväng när jag stött på dom, jag borde skämmas ! Men nu så är det dags =D
Jag hoppas att det ser ut precis som det gör när jag lämnar lägenheten, för det värsta som finns är väl ändå att städa upp och sen komma hem till en jävla svinstia ? Då kommer ett utbrott !
Daniel kanske är så snäll att han håller det fint, han kanske också är så snäll att han vill köra mig till Ström så jag slipper sitta på en äcklig jävla buss ? Får se om jag åker idag eller imorn, har faktiskt mer folk att träffa än jag trodde från första början.. Så är det.. Nu väntar badet!

02 mars 2011

Magsjuk..

Yippie.. Jag visste att den där magsjukan skulla nå mig också !
Frågan är ju vad jag egentligen gör uppe nu ?
Har suttit sen klockan 5 och spelat BakingLife på Facebook, egentligen suger spelet stenhårt men trots det kan jag inte låta bli, kakorna får verkligen inte ta slut.. jag känner mig som mamma när det gäller farmville för henne ..
Daniel ligger i soffan och sover, så jag ska bädda ner mig i sängen.. vore väl dumt om han också åkte på skiten.
Det som gör mig mest arg är att glassjäveln är slut, finns en liten klick kvar i hörnet så jag kommer inte ta mig igenom det här, affären måste öppna.. helst nu också !!

01 mars 2011

Sitter hos Marika med färg i håret, ett nytt försök att få det lite rödare..
Sällskapade till middagen här, skinksås & pasta blev det :)
Får se om det blir någon skola imorn, håller på bli riktigt dålig känner jag, vägrar komma efter..
ska snart bege mig hemåt och lägga mig, så jävla trött !!
orkar egentligen inte det här, men tänkte visa att jag lever ;)