30 april 2011

Sitter hemma hos Marika och är lite halv död i kroppen, alldeles för lite sömn den här veckan och det känns fanimej ! Eftersom att min hjärna är totalt jävla efterbliven så vägrar den inse att jag ska sova ?!
Är barnvakt idag, Marika & Robert åkte ut med mototcykeln så jag sitter med mina flickor och hjärtat :)
Har varit ute och lekt i sandlådan, druckit lite kaffe hos Emelie & Robin och sprungit upp och ner eftersom att ungar tydligen kan kissa på sig ? Varför sa ingen det innan jag var barnvakt för ?
Hinner inte mer än komma in så slocknar mitt sällskap, Cornelia & finast la sig i soffan och Bianca gick in på sitt rum och la sig.. Vilka barnungar ;)
Mamma och Magnus är på väg in till stan för att träffa lilla Emilia , sen åker vi till ström när dom börjar bege sig hemåt också, firar valborg hemma hos dom .. Förhoppningsvis har hon lyckats köpa hem nåt riktigt gott =D Ska försöka övertala så jag får sällskap i ström tills iaf tisdag ;) Vill ju hinna med att både ge och sno lite kärlek..
Ska väcka upp dom här och påbörja lite middag åt dom..


You make me smile <3

26 april 2011

Vad vore livet utan en och annan depp låt ? Det skönaste som finns måste trots allt vara att sitta helt i lugn och ro, lyssna på någon grym låt och bara låta alla jävla känslor & tankar komma ? Egentligen har jag inte så jävla mycket att må dåligt över, nu när allt börjar lösa sig med precis allting.. men det är bara så jävla skönt ändå..
Att släppa ut sånt man inte vet finns där..

Påsken är över iaf, blev ingen skola idag eftersom att det finns människor som sover med fönstrena öppna..
Det är inte sommar på nätterna, det har jag räknat ut inatt iaf !
På tok för lite sömn inatt, för tydligen brann det överallt ? Älskar folk som pratar i sömnen, blev väckt ungefär 4 ggr för att det brann.. och det var just när det kändes som skönast att få sova =/
Fredagen spenderades hemma hos Marika, blev ingen påskskinka eller påskmust eftersom det var slut på affären ? Roligt värre, men jag nöjde mig ändå.. slapp ju vara själv iaf..
Lördagen var det finare väder än på riktigt jävla länge, satt hos syster och solade sen blev det grillning och någon kall öl till det hela :) Mysig kväll fakiskt..
Söndagen gav minst lika fint väder, satt utanför syster och solade, beställde pizza och glodde film :) Sen blev det hem för att städa men det gav verkligen inget resultat..
Nöjd med påsken hur som helst :)
Igår drog jag & min "hemliga pojkvän" (nu låter jag PRECIS som äckel Kissie, men det är inget sånt) för att bada på storsjöbadet, ångrade mig när jag kom in så vi gjorde en sallad på kvantum, åkte till Frösön och satt oss i gräset.. Fick besök av Daniel,Frida & Emilia också, världens sötaste lilla bebis :) Så otroligt liten och så jäkla lik sin far.. Haha ! Sen gick vi upp till dom för att hon skulle badas, slutade med en pizza och lite prat sen hem för att städa.. vilket resulterade LITE bättre än söndagen faktiskt.. disken borta iaf.. bara resten kvar.. yippie ! Nä, ut på en promenad och äta en glass, frisk luft och glass är bra mot förkylning har jag hört.

I used to laugh it off
I used to look the other way
I used to save them troubles for another day
I kept my fingers crossed
I used to never take the blame
I'd pull a sunshine story in a pouring rain
The more I had to change I'd just stay the same 
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful
 
<3 

22 april 2011

Vilken jävla ångest, sakta men säkert smyger den sig på..
Vilka jävla dagar det har varit, skönt med påsklov ;)
Onsdagen spenderades hemma hos Jens, sen vidare på fest inne i stan.. Hann med att bli faster under kvällen också, en liten prinsessa till har jag fått men nu är det fasters tjej istället :) Får se till att åka och träffa henne så fort dom har tid för mig och tills det mesta lugnat sig.. Torsdagen innebar kinamat och någon cider.. helt enkelt bara småmys med fint sällskap.. och idag är det en sovar dag !
Påsken är här, den firas helt ensammen hemma hos Marika, roligt värre ? Ska dra mig mot affären och köpa mig en skinka, finare sällskap än mat finns inte ;)

Förstår mig inte på allt detta jävla påhitt ?
Nu för tiden kan man verkligen inte göra ett skit utan att det är någon som ska komma på nåt helt annat.. fattar inte vilket tråkigt jävla liv människor måste ha som kommer på allt också..
Och av vilken anledning ?

20 april 2011

Känner mig så sjukt ofräsch, känns verkligen i luften att sommaren är på G.
Kvavt & så förbannat j*vla varmt, helt sinnesjukt att längtan kan försvinna över en liten smågrej ?
Har avslutat sista skoldagen för den här veckan, nu är det "påsklov" och det känns så sjukt skönt !
Sen drar vi igång med praktiken i 4 veckor, så ikväll ska vi samlas och ta någon öl.
Praktiken blev hos pappa i ström, så det ska bli skönt att spendera lite tid där faktiskt.. få möjlighet att verkligen hinna med att träffa alla.. En helg räcker inte till många eftersom alla inte är samma umgänge..
Men men, allt går att lösa :)
Försöka få ihop så många som det går i klassen men vissa verkar ju helt talat omöjliga att få ut ?
Tråkigt för dom, det är ju dom som förlorar allt det  roliga med oss ;)
Sitter hos Marika nu, har försökt städat undan här eftersom hon får hem mina flickor idag..
Tråkigt nog kommer dom när dom ska lägga sig och sova så jag får umgås med dom imorn istället :)
Om dom inte åker till Skålan ska jag ta med dom ut och vara påskkärringar, världens sötaste påskkärringar ska dom vara också .. Nä, hoppa in i duschjäveln och göra sig redo för kvällen kanske..

Puss&Bajs!

19 april 2011

Så där ja, sitter fast i den här jävla skiten !
Trots att jag inte vill så fortsätter jag dag efter dag .. Jävla facebook spel, sjukt jobbiga och tråkiga men ändå slutar man inte spela.. Jag som klandrar folk som är beroende av WOW, det är ju åtminstone lite roligt..
Sitter hemma hos Marika och väntar på att hon kommer upp så vi kan äta lite, gjorde mig en varmmacka med gammal salsasås, ingen höjdare .. Skola imorn sen helt jävla ledig, rolig vecka (Y)
Har påbörjat mitt sommarhår nu iaf, Wicky kom hit och hjälpte mig igår, trodde det skulle se helt åt helvete ut men jag måste erkänna att jag är riktigt nöjd, nästa vecka ska hon komma och slinga lite till och på det ska vi klippa en page igen :) Kommer nog bli helt okey tror jag ..

Jag hatar dessa perioder när man sitter och rålyssnar på deppmusik, jag brukar komma på mig själv hur jävla patetisk jag är som sitter och tror att allt är skit, meningslöst osv.. Helt störd ..
Skärpning nu, nu är det dags att det börja gå åt det positiva istället !
Säga upp lägenheten, hitta nåt billigare så ska det här gå fin fint .. En trea är alldeles för stort och alldeles för dyrt när man studerar.. Överlever ju knappt, så då behöver jag ju inget boende till slut ?

Puss&Bajs!

12 april 2011

Kvällen spenderas hemma hos syster, åkte hit på en middag.. pannkakor och glass :)
Sover över här också, lovade Cornelia att sova i hennes säng. läste godnatt saga i typ 3 minuter sen blev hon less och ville sova.. sån bra berättar röst har jag tydligen :)
Var iväg på samtal och sånt där jävla skit idag, börjar gruva mig inför tisdagen men det är fan dags att ta tag i skiten nu ! Jag har lovat mig själv att inte dra mig ur den här gången, för nu måste allting komma ut och då menar jag precis allting !
Hungrig igen, ska snylta åt mig en barnmatsburk av Marika.. gott som fan och alldeles för länge sen jag åt det ;)
Har fan inte så mkt att uppdatera med faktiskt, händer inte allt för mycket i livet just nu ..
Ingen bebis har vi fått ut än, men den kommer .. den kommer snart :)


   <3

11 april 2011

Precis blivit bjuden på middag, pasta & bolognese av Marika :) tacktack !
Har legat bort en hel helg, varit sjuk så har inte orkat med ett dugg känns det som ..
På onsdag kör skolan igång igen, sjukt härligt att få träffa lite folk igen faktiskt !
Dags att ta tag i det här nu, trodde aldrig i hela mitt liv att det var så allvarligt allting, jag trodde det var som vilken människa som helst också visar det sig att jag håller på ta mitt liv sakta men säkert.. det var inte ens min tanke med det hela, min tanke var att må bra igen och det är därför jag försökt leva livet som jag gjort ..
Känner mig fortfarande chockad efter all information eller fakta som jag fått veta, hade aldrig kunnat tro att det kunde bli såhär.. aldrig att jag skulle bli såhär ? Men allting blir ju inte som man förväntar sig heller, eller hur ?
Nytt liv för min del, nya möjligheter... tänker ta en dag i taget och göra mitt bästa för tillfället, man ska aldrig se framåt för det blir en besvikelse när man väl kommer dit och det inte är som man velat.. Snart kommer bror & Fridas bebis också, bara det gör ju allting så jävla mycket roligare, en ny liten bebis att snuffsa på :)

Sitter och bakar skiten på facebook, jag är verkligen fast i skiten.. trodde aldrig jag skulle fastna för ett spel, speciellt inte ett sånt där tråkigt jävla spel iaf.. eller är det ett liv jag saknar så kanske jag glömmer spelet ?
Nä, dra mig hemåt och göra någon nytta.. gjorde ett försök att permanenta håret och det blev ju.... åt helvete ? högra sidan blev lite vågig, luggen lockig och vänstra sidan rak.. hmm lite udda men kanske funkar !?

HEJHEJ !

06 april 2011

Skulle helst av allt bara kunna hoppa från nåt jävligt högt just nu.. Men eftersom jag är smartare än så så skippar jag den skiten ! Blir upprörd av alldeles för många saker så jag borde egentligen bara skita i precis allt ?
Måste skaffa en dator hem också, så jag har nåt att göra om dagarna, för skolan verkar vi ju bara vara ledig ifrån för det mesta ?! Skit samma..

Jag hörde en gång att man aldrig skulle vara med sina vänners ex eller killar eller nåt sånt..
Sen tycker jag att det inte spelar nån roll hur långt det än gått eller hur mycket man umgås längre ?
Jag tycker det bara är fel, helt jävla fel faktiskt...