25 maj 2011

Äntligen är det dagen då pengarna börjar rulla in lite smått på kontot !
Idag ska vi iväg och storhandla så att det finns i princip allt som jag kan tänkas bli sugen på här hemma..
Blev lite halv brydd när jag loggade in på banken och insåg att jag hade mer än förväntat, att jag hade fått lön ? Men vem tycker inte om att få lön insatt på kontot trots att man är arbetslös ;)
Ska ringa och kolla upp vad som har blivit fel, om det har kommit fel eller om det kanske är så att föredetta arbetet verkligen har varit så duktiga och satt in semester ersättningen ? Isf ritar jag ett kors i taket, för dom slantarna trodde jag ärligt talat aldrig att jag skulle få se...

Nu ska jag dra upp Daniel ur sängen så vi kan traska iväg mot affärerna :)

Puss&Bajs !

18 maj 2011

Känns helt värdelöst att vara ledig en hel vecka faktiskt, har inte gjort någon nytta överhuvudtaget sen vi kom hem i söndags .. Eftersom att det är fint väder idag så tänker jag inte städa heller, utan jag tänker vara ute i solen lite. Lite halv less på hyresvärden, eller inte så lite heller ! Ringde mig i torsdags och talade om att inflyttning till den nya lägenheten var den 1:a juli, i söndags var vi och kollade på lägenheten och det var hur bra som helst !
Egen ingång, så slipper man dessa jävla trappuppgångarna som är så lyhörda ! 2 uteplatser vilket skulle ge mig sol från morgon till kväll, och för mig är det en dröm, det enda viktiga när jag flyttar är faktiskt köket och när man har solen ! Daniel gillade den också, så vi bestämde oss för att försöka få ta över den redan den 1 Juni eftersom att den stog tom.. Men istället för en tidigare flytt blev det ingen alls ? Då har hon gått och lovat bort lägenhetsjäveln till någon annan under helgen bara ? Vad var det för mening då att be oss åka och titta på den ?
Trots att den var i Torvalla så skulle jag kunna tänka mig tillbringa flera år i den lägenheten, iaf tills jag fått 7 ungar och det blir för trångt med en tvåa ! Försöker hitta en ny lägenhet hos något annat hyresbolag, för det här funkar helt enkelt inte.. Helt värdelösa är dom !!
Troligtvis har vi någon i stan som vill byta sin tvåa mot våran trea, ska kolla upp mer där..

Gå till Marika och leta reda på min telefon som försvann igår ..
Middag där sen ska jag försöka fli lite här hemma..

PUSSHEJ!

12 maj 2011

Åh en utlandsresa skulle inte sitta helt fel just nu, sitter och kollar in olika sidor och resmål tills efter sommaren.. Vilket resebolag är bäst egentligen ? Gällande både hotell och priser.. Vissa har ju en resa som kanske går på 4000:- samtidigt som nästa har samma resmål för 7000:-?
Hotell kvittar ju egentligen, man är ju ALDRIG på rummet ändå, det är ju sol och bad som gäller sen sova lite snabbt.. I år SKA jag faktiskt iväg, det är ett måste helt enkelt !

Imorn kanske både Daniel,Frida,Emilia & hjärtat kommer :)
Var tänkt lördagen men dom visste inte riktigt än, HOPPAS HOPPAS att dom kommer imorn !
Så som jag har längtat tills helgen ! Finaste åkte hem i måndags men det känns fan som ett par veckor iaf ! :O
Åker väl hem antingen lördag eller söndag, sen bär det iväg och kolla på nya lägenhet..
En tvåa ungefär 300 meter bort, på botten plan.. bottenplan känns väl lite halvt osäkert men vafan jag har ju en karl i huset.. en karl lika modig som en mus ;) Nä men det här blir nog bra !

Nu blir det en dusch och sen funderar jag på att sova faktiskt ..

Pusshej!

10 maj 2011

Vad fan är det som händer egentligen ?
Andra jobbet på 1 vecka som dom ringer och erbjuder i Spanien nu ?
Förra veckan ringde dom angående ett servitris/restaurangbiträdes jobb som jag sökte när allt började gå helt och helvete, var så jävla sugen men kände att jag inte bara kunde sticka iväg i 4 månader bara sådär..
Nu idag ringde dom angående ett telefonförsäljarjobb som jag sökte i samma veva, sa att jag var tvungen att tacka nej den här gången eftersom att jag hade både lägenhet och pojkvän här hemma.
Kul att tacka nej till Cypern och Bulgarien förra året och nu 2 jobb i spanien.. ?!
Men trots att jag tackade nej så ville dom båda att jag skulle höra av mig om det skulle bli ändringar i framtiden och jag var intresserad då, så det känns bra :) inte för att det ska bli ändringar på lägenhet och pojkvän men till slut kanske jag kan tjata med mig honom och hyra ut i andra hand under säsongen bara :)
Har börjar köra längre pass på praktiken nu så att jag kan börja röra mig hemåt snart, ska nämligen städa upp i lägenheten ifall det skulle bli nån visning framöver, vi har sagt upp lägenheten och ställt oss på en tvåa eller en större etta, vi behöver inte så stort.. vet inte hur vi tänkte från början, var väl mest att vi ville ha ett hem som var VÅRT och tog helt enkelt det första bästa som vi blev erbjuden..
Som tur är har vi inte fått i ordning nåt alls ändå, förutom kaklet i köket =/ men det får jag väl helt enkelt bara göra om :) Den här gången ska allt bli superfint och mysigt, det ska verkligen kännas som vårat hem :)

Du är mitt allt
Du är hela min värld <3


05 maj 2011

Hej jag heter Frida och jag är blondin !
Jag var tänkt att ställa mig på pappas träningscykel idag, men jag tror jag skippar det..
Ska jag ha blont hår tänker jag fanimej låtas vara otränad också !
Sista praktikdagen imorn för den här veckan, längtar så sjukt mycket tills den är slut..
För imorn bitti kommer hjärtat, wihoo ! Så om det inte är fint väder i helgen tänker jag sitta inlåst med honom bara :) Är det fint får jag väl slita och dra i honom så han följer med ut !
Thaimat 5ggr per dag den här veckan har fått mina tankar att ändras, det är inte alls lika gott längre.
Imorn ska jag äta korv med mos, kanske inte det goaste men jag längtar så fruktansvärt mycket faktiskt, haha.. Kolla vad som finns att tillaga sen så tänker jag sätta mig och äta upp den där goa mensglassen med chokladstjärnor i, tänkas va god den måste va när man har mens om den är såhär god nu ?
Äh orkar inte..

Hörs hej!

03 maj 2011

Första praktikdagen avklarad, rätt skönt men alldeles för lite att göra för att jag ska gilla det..
Jag vill ha högt tempo, stressa, stå fastklistrad vid spisen.. det kallar jag att stå i ett kök !
Men det kommer väl, kanske är dumt att ge för mycket ansvar första dagen ? :P
Funderar på att slå i några slingor i håret så jag får till det nån gång, trots att sommaren känns alldeles för långt borta nu så kommer den komma snart, vars kommer snön ifrån undrar jag ?
3 veckor kvar, sen åker jag tillbaka till stan.. jisses, det känns som evigheter att vara ifrån hjärtat bara en natt! Jag kommer bli psykiskt störd innan praktiken är slut !!

Har nog fan inget intressant på hjärtat just nu, det kommer väl med dagarna.. hoppas jag !

<3