25 november 2010

Stockholm...

Idag åker vi :)
Mår sjukt kasst, någon har stulit min röst & mitt humör är piss, men är det planerat så är det..
Ska faktiskt bli riktigt mysigt att  få komma bort härifrån..
Inte länge alls till julafton, tiden kommer gå sjukt snabbt eftersom den mesta tiden kommer spenderas till att jobba & planera massa saker :) Ska iväg & luncha med Malin idag, sen vidare till Siv & skriva kontraktet på lägenheten... Håller på packar lite smått, ska slänga iväg gardinerna jag inte ska ha & få iväg TV:n till grovsoprummet..
 Skorpan :)
 Du är mitt allt <3
 Mosters lilltroll <3
 Kärlek <3

24 november 2010

You're always in my mind....

Sitter och kollar på IKEAS hemsida efter lite smått & gott :)
Hoppas på att vi hinner med det en sväng på väg upp från Stockholm, för jag skulle kunna dö för deras panpizzor & wienerkorv ! Imorn åker vi, får hoppas på att det inte blir värre, har inte så stor lust att åka iväg nånstans för att sen behöva vara tråkig och ligga hela tiden... Ska iväg & skriva på kontrakt för lägenhet imorn också, så den 1:a januari är det inflyttning, jisses vad min karl kommer vara pigg & kry på att bära ^^
Som tur är blir det lugnt för mig på Nyår så jag kan väl bära det lilla jag klarar av..
Längtar verkligen som ett as, att ha något eget med världens bästa :)
Jag sitter & planerar för fullt hur jag vill ha det medans Daniel egentligen inte verkar bry sig alls om hur det kommer att bli, men sån är jag.. Jag älskar & har alltid älskat allt som har med inredning att göra, så det kommer bli sjukt kul att få göra om det lilla som behövs, svårare att komma överens men jag tror att det är rätt lugnt så länge jag inte kör med dom där rosa Hello kitty tapeterna jag hittade :)
Imorn är det löning, vilket innebär att det är julklappspengarna som kommer att komma eftersom allt hädanefter går till lägenheten osv.. Tur att jag är världsbäst på att köpa julklappar, eller helt enkelt värdelös !
Men det är tanken som räknas har jag hört ?
Tänker lägga mig i ett skumbad, köra ansiktsmask, måla naglarna, färga ögonbryna & fransarna så att jag helt enkelt bara inte känner mig som skit ...


Puss !
Saknar mina flickor <3

23 november 2010

Sjukare tjej...

Yes ! Kunde nästan inte bli så mycket bättre än det här..
Åkt på en jäkla förkylning under natten, underbart !
Sitter & snorar, kallsvettas & på väg att kapa huvudet av mig, så bra mår jag just nu..
Kan inte stå på bena, då går jag runt som ett jävla fyllo, alldeles för lite sömn...
Tog inte lång tid innan jag somnade igår när jag väl la mig, men då vaknade jag av att Daniel skakade på mig och sa åt mig att andas.. Jag kände själv att nåt inte stämde, men vafan, klart jag andades, annars hade jag varit död?
Halva natten spenderade jag med att tänka *andas in, andas ut, andas in* men så fort jag somnade till vaknade jag upp i behov av nya andetag.. fattar noll ?


bädda ner mig till en film nu <3

22 november 2010

En helt ny värld..

Skippar helt enkelt den andra bloggen, alldeles för mycket förflutet som finns med där.
Och med mitt tålamod orkar jag verkligen inte sitta & radera inlägg jag inte vill minnas !
Blev ett alldeles för snabbt sjukhusbesök idag, nu sitter jag & väntar på att orka röra mig mot stan & hämta ut medicinen jag fick utskriven.. Jag förstod inte honom riktigt, han förstod inte mig verka det som..
Men hans svar var att det var magkatarr (som jag egentligen visste att det kunde vara) eller Gallsten (men det drabbade oftast bara överviktiga människor så det uteslöt han?) Så jag hade egentligen lika gärnat behållt dom där 150:- och fortsatt som jag brukar göra när det är magkatarr men eftersom att jag verkligen vill bli frisk innan jag & Daniel åker ner till Stockholm så tänker jag slösa pengar på medicinen också !
Ledig från jobbet idag, lär nog bli så tills jag börjat få i mig lite mat så att jag vet vad jag säger & vad jag håller på med, kanske inte det smartaste att gå dit efter minnesluckorna jag har haft från & till.. Min kropp är verkligen slutkörd på nåt vis.. Helgen var iaf sjukt mysig, åkte till Daniel&Frida, pojkarna drack öl, jag slocknade framför TV:n, söndagen spenderades som det kommer bli varje söndag med god mat & Bingo Lotto, tråkigt nog blev det ingen vinst för nån av oss den här gången men på söndag då jävlar !


Du är hela min värld & lite till <3